Industrial piping

Ben je op zoek naar een partner die kwalitatieve totaaloplossingen op maat biedt? En dat met industriële buisleidingen, geschikt voor de food en non-food industrie?

Dan ben je aan het juiste adres! We begeleiden je graag in het voortraject, het ontwerp, de plaatsing én het onderhoud. Inderdaad, een totaalaanpak waardoor we onze klanten ontzorgen. Benieuwd naar wat we voor jullie kunnen betekenen? Klik dan zeker door!

Meer weten over industrial piping?

Industrial HVAC

Ben je op zoek naar een partner voor industriële HVAC?
Laat het ons weten! We helpen je graag met advies en plaatsing van industriële verwarming en sanitair. Daarbij is communicatie bij ons van groot belang. Wij investeren élke dag in onze projectflow om gemaakte afspraken na te komen. Zo bouwen we een lange termijnrelatie op.

Ontdek onze vele mogelijkheden en vind de ideale oplossing voor jullie bedrijf.

Meer weten over industrial HVAC?

Ons laatste nieuws

Bekijk alle berichten
schoon volk

schoon volk

Schoon volk tegenkomen onderweg #goddeeris #weareindustrious

Goddeeris Academy

Goddeeris Academy

Hij kon al goed lassen, en dankzij een korte maar intensieve opleiding is hij nu een eerste klas TIG-lasser op Goddeeris-niveau. Pape krijgt deze week zijn vast contract! En laat ons vooral niet vergeten z'n lasinstructeur in de bloemetjes te zetten, hoezee!

Syntra West

Syntra West

Project in de kijker: de volledige renovatie van de stookplaats bij Syntra West Brugge

nieuwe collega's

nieuwe collega's

Niet 1, niet 2, maar zowaar 3 nieuwe collega’s deze maand! Goddeeris groeit en bloeit dankzij al dat nieuw talent in ons team! Wensen jullie hen ook een goeie start toe?

Trotse leverancier van

Bekijk alle referenties

ADMB Izegem

hvac

Dankzij Goddeeris zitten de werknemers van ADMB Izegem er deze winter warmpjes bij. Naast sanitaire voorzieningen en centrale verwarming zorgden we voor een klimaatplafond. Die zorgt ervoor dat ze zelf altijd de ideale werktemperatuur kunnen creëren!

Cargill

piping

Sinds jaar en dag is Goddeeris vaste leverancier bij Cargill. Zo goed als elke buis daar aanwezig werd door een werknemer van Goddeeris gelast.

Mariasteen - Dienstencentrum Gits

hvac

Bij Mariasteen in Gits staan we regelmatig paraat voor onderhoud en dépannages. Deze zomer werd de gehele stookplaats vernieuwd, en werden nieuwe gasleidingen geplaatst.

Coca-Cola Gent

piping

Voor de vernieuwing van de bottelarij werkt Coca-Cola graag samen met Goddeeris. Naast een nieuwe glaslijn zorgen we voor alle leidingen voor bv. siroop, water, perslucht, stoom en diverse chemicaliën. Daarnaast voorzien we ook een brandleiding en alle sprinklers.

Alpro

hvac
piping

Bij Alpro in Wevelgem zijn onze medewerkers kind aan huis. We staan paraat voor het installeren en onderhouden van buisleidingen, maar ook voor het plaatsen en opvolgen van industriële HVAC.

Colruyt

piping

Het distributiecentrum van Colruyt Dassenveld was vorig jaar aan vernieuwing en uitbreiding toe. Dankzij het liquid ice piping project van Goddeeris blijven al hun verse producten mooi koel.

Poco Loco

hvac
piping

Voor hun nieuwe kantoorgebouwen zorgde Goddeeris voor alle sanitaire installaties, centrale verwarming en ventilatie. Daarnaast zijn we regelmatig van de partij voor het installeren van buisleidingen voor verschillende doeleinden.

Clarebout Potatoes

piping

Voor de snelle heropbouw van hun productie in Nieuwkerke na de brand in 2015 kon Clarebout op Goddeeris rekenen. Ook nu nog zijn we actief in hun fabrieken in Nieuwkerke en Waasten. Zo goed als alle sprinklerleidingen zijn er van de hand van Goddeeris.

Mirom

hvac

Goddeeris en het warmtenet in Roeselare, hoezo? We koppelen o.a. AZ Delta (Brugsesteenweg), het CVO, de Burgerschool, woonproject Het Laere-Matexi (Noordstraat), MSKA (campus Tant), verkaveling Licht & Ruimte (Oostnieuwkerksesteenweg) en het toekomstig nieuw zwembad op Schiervelde aan op het warmtenet. Goddeeris draagt graag bij aan een duurzaam Roeselare!

Laden...