Liantis Izegem

hvac

Dankzij Goddeeris zitten de werknemers van Liantis Izegem er deze winter warmpjes bij. Naast sanitaire voorzieningen en centrale verwarming zorgden we voor een klimaatplafond. Die zorgt ervoor dat ze zelf altijd de ideale werktemperatuur kunnen creëren!

Cargill

piping

Sinds jaar en dag is Goddeeris vaste leverancier bij Cargill. Zo goed als elke buis daar aanwezig werd door een werknemer van Goddeeris gelast.

Mariasteen - Dienstencentrum Gits

hvac

Bij Mariasteen in Gits staan we regelmatig paraat voor onderhoud en dépannages. Deze zomer werd de gehele stookplaats vernieuwd, en werden nieuwe gasleidingen geplaatst.

Coca-Cola Gent

piping

Voor de vernieuwing van de bottelarij werkt Coca-Cola graag samen met Goddeeris. Naast een nieuwe glaslijn zorgen we voor alle leidingen voor bv. siroop, water, perslucht, stoom en diverse chemicaliën. Daarnaast voorzien we ook een brandleiding en alle sprinklers.

Alpro

hvac
piping

Bij Alpro in Wevelgem zijn onze medewerkers kind aan huis. We staan paraat voor het installeren en onderhouden van buisleidingen, maar ook voor het plaatsen en opvolgen van industriële HVAC.

Colruyt Halle

piping

Het distributiecentrum van Colruyt was eind vorig jaar aan een grondige vernieuwing en uitbreiding toe. Dankzij het liquid ice piping project van Goddeeris blijven al hun verse producten mooi koel.

Poco Loco

hvac
piping

Voor hun nieuwe kantoorgebouwen zorgde Goddeeris voor alle sanitaire installaties, centrale verwarming en ventilatie. Daarnaast zijn we regelmatig van de partij voor het installeren van buisleidingen voor verschillende doeleinden.

Clarebout Potatoes

piping

Voor de snelle heropbouw van hun productie in Nieuwkerke na de brand in 2015 kon Clarebout op Goddeeris rekenen. Ook nu nog zijn we actief in hun fabrieken in Nieuwkerke en Waasten. Zo goed als alle sprinklerleidingen zijn er van de hand van Goddeeris.

Mirom

hvac

Goddeeris en het warmtenet in Roeselare, hoezo? We koppelen o.a. AZ Delta (Brugsesteenweg), het CVO, de Burgerschool, woonproject Het Laere-Matexi (Noordstraat), MSKA (campus Tant), verkaveling Licht & Ruimte (Oostnieuwkerksesteenweg) en het toekomstig nieuw zwembad op Schiervelde aan op het warmtenet. Goddeeris draagt graag bij aan een duurzaam Roeselare!

Grimme Roeselare

hvac

Op 1 juni 2018 opende Grimme België hun nieuwe vestiging in Roeselare. Op het één hectare grote bedrijfsterrein is een 2.900 m² groot, modern gebouw met geïntegreerde showroom, werkplaats, kantoren en magazijn voor onderdelen gerealiseerd.

RVT H. Hart Kortrijk

hvac

Het Woon- en Zorghotel H. Hart, gelegen in het hartje van Kortrijk heeft een capaciteit van 207 bedden. Naast het woonzorgcentrum vind je hier ook een dagverzorgingscentrum en een centrum voor kortverblijf.

Syntra West Brugge

hvac

Iedereen kent Syntra, de specialist in opleidingen. Om de gebouwen van Syntra West Brugge te verwarmen, was er een dringende vernieuwing van hun stookplaats nodig. Eerst zie je een foto van hun oude installatie, daarna enkele foto's van de nieuwe stookplaats.

Westfro Staden

piping

Voor de nieuwe verpakkingslijn bij Westfro installeert Goddeeris alle nodige water- en persluchtleidingen, schuim- en desinfectieleidingen en ten slotte ook alle leidingwerk voor het afvalwater.

Agristo Wielsbeke

piping

Agristo beschikt over een modern waterzuiveringscomplex. Het proceswater wordt eerst mechanisch voorgezuiverd, en daarna wordt het verder gezuiverd in een anaërobe en aërobe biologische zuivering.

Mulder Natural Foods Roeselare

hvac

Als grote Europese speler bedienen ze een brede waaier aan klanten uit meer dan 60 landen wereldwijd. Hun expertise binnen de markt van de ontbijtgranen is indrukwekkend! En voor de installatie van HVAC en sanitair in hun gloednieuw kantoorgebouw vertrouwen ze op ons.

Ostend Basic Chemicals

piping

OBC produceert PSA en derivaten voor de Europese markt. Ze investeren voortdurend in een energie- en grondstoffenefficiënt, veilig productieapparaat. De site heeft een lange traditie in het produceren van ftaalzuuranhydride.

Clarebout Nieuwkerke

sprinklers

Clarebout Potatoes is uitgegroeid tot één van de belangrijkste spelers ter wereld op gebied van diepvries aardappelproducten voor private labels. Hun laadzones werden door Goddeeris voorzien van een sprinklerinstallatie.

Transfo Zwevegem

hvac

De Transfo is een oude elektriciteitscentrale en is net als het vlakbijgelegen kanaal Bossuit-Kortrijk een product uit de 19de-eeuwse industriële revolutie. Het erfgoed krijgt een compleet nieuwe socio-culturele bestemming, onder andere dankzij de loodgieters van Goddeeris!

we appreciëren de hands-on-mentaliteit, hun manier om met de klant mee te denken tijdens het proces én hun flexibiliteit

Wim Boussier, Facility Manager

Met Liantis deden we al voor verschillende projecten een beroep op Goddeeris.

We appreciëren de hands-on-mentaliteit, hun manier om met de klant mee te denken tijdens het proces én hun flexibiliteit.

ik kan steeds rekenen op een team dat met de nodige deskundigheid diverse projecten aandurft

Dave Knockaert, Freelance Project Engineer 

In de 4 jaar dat ik nauw samenwerk met Goddeeris kon ik steeds rekenen op een team dat met de nodige deskundigheid diverse projecten aandurfde.

Een vlotte samenwerking met de verantwoordelijke op de werkvloer, die met vakkennis de projecten helpt uitwerken en coördineert, in combinatie met competente vakmannen die de werken uitvoeren, zorgt ervoor dat Goddeeris een aanrader is binnen de sector!

de vele uitgevoerde projecten werden steeds kordaat en correct afgewerkt

Christophe Willaert, Technisch Projectmanager 

 De firma Goddeeris is reeds enkele decennia leverancier bij voestalpine Sadef. De vele uitgevoerde projecten werden steeds kordaat en correct afgewerkt.

Goddeeris kon in ons complexe dossier met zeer vernuftige technieken een correcte en volledige offerte aanbieden

Filip Maes, Construction Manager

Voor de ontwikkeling van ons nieuw bedrijvencentrum Watt The Firms te Gent waren wij op zoek naar een professionele partner voor de uitvoering van het HVAC en sanitaire gedeelte. Na een eerste aangename kennismaking bleek al gauw dat Goddeeris één van de weinige partijen aan tafel was die in dit complexe dossier met zeer vernuftige technieken op zeer korte termijn voldoende kennis had verworven om aansluitend een correcte en volledige offerte aan te bieden.

Na contractering werd deze positieve ervaring ook doorgetrokken tijdens uitvoering. Naast de projectleider, die het dossier met de nodige zorg opvolgde, waren er ook zeer bekwame techniekers "on the field". Ook de vele wijzigingen tijdens uitvoering werden zeer correct opgevolgd en tot in de perfectie uitgevoerd. Als we nogmaals een project in de aanbieding hebben binnen dezelfde scope dan zullen we Goddeeris zeker terug contacteren!

door jarenlange ervaring stellen ze altijd de meest pragmatische en kost efficiënte oplossing voor

Bruno Devos,  Productie Manager

Bij de aanvraag van een nieuw project kunnen we rekenen op een snelle respons. Bij het uitstippelen van een traject zoeken we steeds naar het beste materiaal voor de beste prijs. Door de jarenlange ervaring van Goddeeris stellen ze altijd de meest pragmatische en kost efficiënte oplossing voor.

Bij planning en uitvoering van de projecten is steeds een zeer open communicatie, zowel tussen installateur en projectleider.

Tussen vraag en oplevering werd steeds een zeer gemoedelijke en persoonlijke communicatie gehanteerd. Onze wensen werden vertaald door de experten van Goddeeris welke ons dan ook TOP resultaten bezorgden in ons water afdrijvend project.

met hun technische kennis vertalen ze iedere aansluitingsvraagstuk in een goed ontwerp en een strakke timing

Jeroen Soenens, Projectleider

Beauvent verzorgt de uitbouw en het beheer van het warmtenet Oostende.

Goddeeris realiseert de aankoppeling hiervan bij warmteklanten zoals Daikin, AZ Damiaan en Aquafin. Werken bij ‘derden’ vraagt veel afspraken én een grote flexibiliteit. De projectleiders bij Goddeeris staan hier voor open. Met hun technische kennis vertalen ze iedere aansluitingsvraagstuk in een goed ontwerp en een strakke timing. Vervolgens zorgen de lassers voor een vlotte en veilige realisatie, met respect voor de afspraken.

Beauvent blijft – als tevreden opdrachtgever – ook in de toekomst graag beroep doen op Goddeeris. We hebben samen nog véél nieuwe klanten aan te sluiten!

ONDER DE INDRUK?

BEL ZEKER EENS OP,

WE KUNNEN OOK JULLIE GELUKKIG MAKEN!

Bel ons